Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Om Sjukdomar, Infektioner och Bot

Infektioner uppstår när det blivit obalanser mellan mikroorganismerna i kroppens celler och/eller i tarmarna. Vanligtvis börjar det med att skräpmat belastar tunntarmen och tjocktarmen med försurande och giftiga ämnen som bildats under upphettning. Därpå följer intag av giftiga droger typ antibiotika och andra giftiga skräpdroger som dödar och skapar katastrofsituationer för tarmarnas tusentals olika mikroorganismer.

Ju mer skräp i tarmarna, desto mer MÅSTE immunförsvaret ta sig an innehållet inuti tarmarna, för att i möjligaste mån förhindra att gifterna sprider sig i kroppen och till hjärnan – för annars kan ju kroppen sluta att fungera – om det blir alldeles för mycket skräp.

Det som klassas som skräpmat är all upphettad mat, men speciellt mat med gluten – laktos – kasein – socker – äggprotein & kolhydratrik mat typ potatis, bröd, ris, kakor, bullar och pasta. Ekologisk eller inte spelar inte så stor roll eftersom det bildas så många fler gifter under själva upphettningen. – Så ingen kan i sanning egentligen säga att det finns ekologiska varmrätter. http://healingtools.tripod.com/dthcln.html

Dessutom orsakar upphettad mat försurning i tarmarna och i hela kroppen som leder till många olika svårare komplikationer.

Brist på motion kan också medverka till fler infektioner.

Det som är den bästa fysiska maten är ekologisk raw food med i huvudsak gröna blad och frukt, men endast med lite nötter + fröer + typ Probioform + mineraltillskott med minst 60 grundämnen i + renat vatten.

De gröna bladen innehåller alla essentiella aminosyror, omega 3, flera olika D-vitaminer + alla andra näringsämnen som vilda växter innehåller.

Gröna blad som mixas med frukt saktar ner sockereffekten i frukterna, så att det blir betydligt långsammare mat i typ green smoothies respektive i grönisar.

Hur bra man än lever så kan man ändå drabbas av infektioner med olika symptom, speciellt de första fem åren – även om du går på bra raw food om än av lindrigare karaktär typ gamla problem, tandinfektion eller yttre skador. Syntetiska metoder är giftiga för kroppens celler och har allvarliga bieffekter som medvetna människor vill undvika. Därför är det värdefullt att känna till bra metoder som finns tillgängliga för att bota eventuella infektionsproblem som inträffat. Det finns olika mycket effektiva metoder att bota infektioner med, nedan följer en rad olika möjligheter:

 1. Raw food med mycket gröna vildväxande blad hjälper immunförsvaret genom sitt kompletta näringsinnehåll utan försurande effekt. Sådan mat stimulerar till optimal bakterieflora i tarmarna och optimal mikrobiell harmoni inuti cellerna + att den levererar hög koncentration av syre som helt försvinner vid upphettning.
  1. Green Smoothie: Mixa gröna blad med fukt och vatten. Detta kan man leva på alldeles utmärkt för den innehåller alla näringsämnen vi behöver när Probioform tillsätts.
  2. Tillsätt gärna ingefära, vitlök, gurkmeja, svartpeppar, kokosolja, MSM vilket förebygger problem med hjärta-kärl och kroppens olika funktioner.
 2. Surkål och annan fermenterad mat stimulerar en fördelaktig mikroflora + att den innehåller fler viktiga näringsämnen.
 3. Probioform är ett komplett näringstillskott som även har förmågan att bryta ner syntetiska ämnen och påskynda halveringstiden på cesium 137. probioform.se
 4. Motion stimulerar tarmfunktionerna, cellandningen, lymfdräneringen, hormon- och stamcellsproduktionen + att meridianerna genom diafragman stimuleras när den rör sig upp och ner.
 5. Mineraler. De flesta grundämnen behövs för kroppens optimala fumktioner. Bäst finner man dessa i Shilajit eller havsvatten koncentrationer typ Ocean Minerals eller Ocean Solution
 6. Askofyllum Nodosum alger innehåller alla essentiella aminosyror och alla grundämnen. Alginaterna i dessa alger har förmågan att absorbera tungmetaller och cesium 137, som sedan förs ut ur kroppen med avföringen. alg-borje.se
 7. Kolloidalt silver eliminerar effektivt uppkomna infektioner, inuti och utanpå kroppen + att den stimulerar stamcellsproduktionen i benmärgen. En bra kvalité köper man från Ionisil som också säljer MSM http://ion-silver.com/hitta-aterforsaljare/ och Ocean Solution. För att göra eget KS använder jag Steve Barwicks device: http://www.ultimatecolloidalsilvermanual.com
 8. MSM är organiskt svavel som utvinns ur tall och är viktigt för kroppens olika funktioner. Men organiskt svavel tål inte heller upphettning, som annan näring inte heller gör utan an omvandlas till belastningar för kroppen.
 9. MMS, Miracle Minerals Solution, är också mycket effektivt mot infektioner och angrepp. Botar Malaria på mindre än 24 timmar och HIV. https://ungdomar.se/forum/thread/saeg-hejda-till-aids-hiv-herpes-gonorre-cancer-allt-botemedel-finns-nu och googla dig fram på Jim Humble MMS – för fler websidor till det du önskar. Här är en komplettare beskrivning av MMS: http://www.framsteget.net/wp-content/uploads/mms/MMS-faktabok.pdf                                                 https://www.youtube.com/watch?v=Ymq83sLwcio   https://www.youtube.com/watch?v=iOoNbCMqk-s https://www.youtube.com/watch?v=AMU0syFpKMs – om Alzheimer
 10. Hulda Clark’s Zapper och Parasitformula ersätts mycket av det ovan nämnda, men kan komplettera infektionsbekämpningen vid behov. Zappern dödar parasiter med frekvenser och hennes protokoll består av svart valnötskal, malört och nymalen nejlika. Detta kan användas enskilt eller i kombination med ovanstående.
 11. https://ehdin.com/kategori/tips-fakta/leverrening/ Sanna har många goda råd om hälsa.
 12. CBD olja och CBD salva kommer från hampan och innehåller cannabinoider som stimulerar igång kroppens egen produktion av cannabinoider. I kombination med raw food och en bra livsstil blir det en bättre effekt. Salvan är suverän mot smärta, för att lindra ryckningar etc. Oljan är bra för kroppens alla funktioner verkar det som. Tillverkas i Sverige av Skandinavian Hemp. https://cbdolja.com/dosera-cbd-olja-ratt/
 13. Mike Dooley talar ett mycket intressant språk som väl stämmer överens med symbolen. Kolla denna och eller läs hans bok Livet På Jorden. http://www.learn.hayhouseu.com/infinitepossibilities-rl-video2-itsyourturnstart
 14. Undvik all skadlig strålning typ mobilnät, elcentraler och från sk. Smart meters. Välj den gamla typen av elmätare som läses av manuellt, använde internetkabel och vanliga telefoner så mycket som möjligt. Undvik försurande mat och störande ljudmiljöer. Undvika fler dåliga bieffekter genom att undvika Upphettad mat och Syntetiska droger.

Meditera lite dagligen med till exempel AvsiktsMeditation enligt symbolen.

Det är min avsikt

Att kroppens vibrationsfrekvenser

Är i perfekt harmoni

Med själens vibrationsfrekvenser

I varje nu – och för evigt

Gör yoga dagligen typ Tibetanerna eller liknande.

Gör gärna qigong typ Falun Gong.

Undvik hormonstörande ämnen som kan finnas i tamponger, p-piller, tvättmedel, rengöringsmedel, nya kläder.

Kända personer som stödjer dessa tankar är bland andra Dr Mercola, Sanna Edhin, David Wolf

Endast genom att aldrig döma andra kan du älska dig själv

– vilket är en förutsättning för att kunna älska någon annan.

 • Vi är ju alla ett!

http://www.nutrio2.com/2/go/indexwritten.php säljer dyrt syre som föbättrar ditt blod, – men liknande resultat får du successivt av att välja raw food med mycket gröna blad.